Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulipa Sylvestris - Bostulp

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa Sylvestris
Uitverkocht
Tulp Sylvestris  of bostulp is een stinzenplant met een groeihoogte van circa 25 cm. Bloeit met zonnig gele bloemen in april en mei. Tulp Sylvestris is inheems in Noord-Europa en uitstekend geschikt om te laten verwilderen in de tuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulipa Sylvestris - Bostulp is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulipa Sylvestris - Bostulp kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulipa Sylvestris - Bostulp kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulipa Sylvestris - Bostulp voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 366-J-322695
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Tulpen
Bloeimaand mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa Sylvestris