Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Praestans Shogun

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Tulp Preastans Shogun is een echte blikvanger in de voorjaarstuin. Deze botanische tulp, is rijkbloeiend en langbloeiend met vlammend oranjegekleurde bloemen. De bloemen zijn heerlijk geurend. Combineert mooi met bijvoorbeeld pastel blauwe en roomwitte voorjaarsbloeiers.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Praestans Shogun is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Praestans Shogun kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Praestans Shogun kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Praestans Shogun voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 319-J-305080
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Oranje  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Tulpen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Tulipa