Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sneeuwklokjes
Uitverkocht

Sneeuwklokjes Elwesii

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Galanthus

Sneeuwklokjes Elwesii is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sneeuwklokjes Elwesii kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sneeuwklokjes Elwesii kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sneeuwklokjes Elwesii voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Galanthus Elwesii (Woronowii) heeft prachtig diepgroen blad, dat haar sneeuwwitte bloemen bijzonder mooi tot hun recht laat komen. Elwessii is net even anders dan het gewone  sneeuwklokje en verdient zeker een mooi plekje in uw tuin.
Toon alle Sneeuwklokjes
Specificaties
sku 608-F-97174
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Kleur Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand januari   februari   maart  
Planttype Sneeuwklokjes
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Galanthus