Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Nigrum

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Allium

Allium Nigrum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Nigrum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Nigrum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Nigrum voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De sier-ui Allium Nigrum is een wonderschone bloembol, die u makkelijk kunt combineren met verschillende tuinplanten en bollen. Bijen zijn enorm aangetrokken tot hun witte bolvormige bloemen en het zijn zeer goede snijbloemen.  
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 202-J-323520
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Wit  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planttype Sierui
Planthoogte
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Allium