Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Sir Winston Churchill - Narcissus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus

Narcis Sir Winston Churchill - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Sir Winston Churchill - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Sir Winston Churchill - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Sir Winston Churchill - Narcissus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcissus Sir Winston Churchill bloeien met roomwitte, geurende bloemen. Ze hebben letterlijk een hart van goud. Bloeitijd is van maart tot april. De bollen zijn winterhard en mooi om te laten verwilderen in de tuin. Laat het loof na de bloei afsterven voor het snoeien. Dan kunnen de bollen energie opslaan voor het volgende bloeiseizoen.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 152-J-306590
Levertijd 2D
Bloeimaand april   mei   juni  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Narcissen
Kleur Geel   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus