Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcissen Fantasie Mix XL-Verpakking - Narcissus

Nu met 67% korting

€29,99 €9,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Waarom kiezen voor één soort Narcis, als u voor weinig geld een grote variëteit kunt aanplanten in de tuin. Met onze grootverpakking Narcissen Fantasie Mix XL-Verpakking kunt u in het voorjaar genieten van een weelderige zee van bloemen, voor een zeer voordelige prijs.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcissen Fantasie Mix XL-Verpakking - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcissen Fantasie Mix XL-Verpakking - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcissen Fantasie Mix XL-Verpakking - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcissen Fantasie Mix XL-Verpakking - Narcissus voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 020-S-00002
Levertijd 2D
Kleur Geel   Gemengd   Wit  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Narcissen
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Narcissus