Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcissen Dubbel Mix - Narcissus

€8,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Narcissus Dubbel Mix is een prachtig gecombineerde bloembollenpakket met dubbele bloemige en gevarieerde goudgeel gekleurde bloemen. Het is een bijzonder mooie en unieke verzameling. Een echte aanwinst in de lentetuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcissen Dubbel Mix - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcissen Dubbel Mix - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcissen Dubbel Mix - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcissen Dubbel Mix - Narcissus voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 252-J-322950
Levertijd 2D
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel   Gemengd   Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Gemengde collecties Narcissen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Narcissus