Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Grace Mix - Narcissus

€8,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Narcissus Grace Mix is een combinatie van twee hele bijzondere narcissen. Narcis Grace Mix heeft namelijk zeer opvallende dubbelbloemige bloemen. De Narcis Grace Mix bloembollenpakket bevat 20 narcissenbollen. Een combinatie van roze & wit en geel & wit bloeiende bloemen. Een bijzonder mooie en unieke verzameling en een echte aanwinst voor de lentetuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcis Grace Mix - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Grace Mix - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Grace Mix - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Grace Mix - Narcissus voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 259-F-97338
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Geel   Roze   Wit  
Bloeimaand maart   april  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Narcissen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Narcissus