Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Liatris bollen

Liatris Blauw & Wit - Lampenpoetser

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Liatris spicata

Liatris Blauw & Wit - Lampenpoetser is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Liatris Blauw & Wit - Lampenpoetser kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Liatris Blauw & Wit - Lampenpoetser kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Liatris Blauw & Wit - Lampenpoetser voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Liatris Blauw & Wit - Lampenpoetser is een uitstekende bijen- en vlinderplant met prachtige en bijzonder aantrekkelijke bloemarens van juli tot september. Liatris is een zeer mooie vaste plant voor de bloemborder die weinig eisen stelt aan grondsoort. Plant Liatris in de volle zon in goed doorlatende tuingrond. Combineert mooi met verschillende vaste planten en siergrassen. 
Toon alle Liatris bollen
Specificaties
sku 6859-J-133350
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Liatris
Kleur Blauw   Paars   Roze   Wit  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Liatris spicata