Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Aziatische Lelie Zwart

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Asiatic

Aziatische Lelie Zwart is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aziatische Lelie Zwart kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aziatische Lelie Zwart kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aziatische Lelie Zwart voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lelie Zwart is een van de meest geliefde lelies onder tuinliefhebbers. Lilium Zwart heeft ontzettend elegante exotische zwarte bloemen. Deze lelie is ook ontzettend makkelijk om te kweken en is een geweldige container/pot plant!
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 562-J-310875
Levertijd 2D
Planthoogte 60 cm en groter  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Bruinrood  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Lelies
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Asiatic