Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Erythronium Pagoda Hondstand

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Erytrhonium Tuolumnense
Uitverkocht
Erythronium pagoda, ook bekend als Hondstand, is een mooie, kleurige aanvulling in de schaduwtuin. De bollen ontwikkelen gevlekt blad en bloeien met mooie gele bloemetjes. Geplant op een mooi plaatsje half in de schaduw, half in de zon, geven de lieflijke bloemetjes in het vroege voorjaar kleur aan de grauwe tuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Erythronium Pagoda Hondstand is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Erythronium Pagoda Hondstand kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Erythronium Pagoda Hondstand kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Erythronium Pagoda Hondstand voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 621-J-309550
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw  
Planttype Andere Lelies
Bloeimaand april   mei  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Erytrhonium Tuolumnense