Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Tommasinianus Ruby Giant

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Crocus Tommasinianus

Krokus Tommasinianus Ruby Giant is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Tommasinianus Ruby Giant kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Tommasinianus Ruby Giant kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Tommasinianus Ruby Giant voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Crocus tommasinianus (boerenkrokus) ´Ruby Giant´ is een mooie, grote robijnpurperkleurig krokus die heel mooi past in het gazon. Planten in groepjes van 10 tot 20 bollen bij elkaar. Ze verlangen een goed doorlatende bodem. Zaait zichzelf uit, en dus ideaal voor verwildering.
Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 411-J-307750
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw   Paars  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Bloeimaand februari   maart  
Planttype Krokus
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Crocus Tommasinianus