Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Crocus Sieberi Firefly - Krokus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Crocus sieberi
Uitverkocht
Krokus Sieberi Firefly is een opvallende, vroegbloeiende lentebol met opvallende paars/gele bloemen. In het Engels wordt deze soort ook Snow Crocus genoemd. De bloemen komen op als juweeltjes in de nog grauwe voorseizoen. Ideaal om te laten naturaliseren in het gazon of de bloemborder.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Crocus Sieberi Firefly - Krokus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Crocus Sieberi Firefly - Krokus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Crocus Sieberi Firefly - Krokus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Crocus Sieberi Firefly - Krokus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 409-F-97146
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Paars   Roze  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand februari   maart   april  
Planttype Krokus
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Crocus sieberi