Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Saffraan krokus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Crocus Sativus

Saffraan krokus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Saffraan krokus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Saffraan krokus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Saffraan krokus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Crocus Sativus is een herfstbloeiende krokus. Dit bloembolletje is ook bekend als de Saffraankrokus. Van de meeldraden wordt saffraan gemaakt. Saffraan is vooral bekend als een (zeer dure) specerij. De meeldraden worden met de hand geoogst en gedroogd. U kunt zich voorstellen dat dit een zeer arbeidsintensief werkje is en dat er ontzettend veel meeldraden nodig zijn om 1 gram specerij te verzamelen. Naast specerij wordt saffraan soms ook gebruikt als kleurstof voor textiel en ook nog als medicijn. Wie kan zo n bijzondere, exotische schoonheid weerstaan?
Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 418-F-97131
Levertijd 2D
Kleur Paars   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand september   oktober   november  
Planttype Krokus
Plantmaand augustus   september   oktober   november  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Crocus Sativus