Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kniphofia
Uitverkocht

Kniphofia Alcazar

€4,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Kniphofia
Uitverkocht
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kniphofia Alcazar is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kniphofia Alcazar kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kniphofia Alcazar kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kniphofia Alcazar voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kniphofia
Specificaties
sku 1850-J-128800
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Kniphofia