Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Uva-Vulpis

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Fritillaria
Uitverkocht
Hoewel Fritillaria Uva-Vulpis niet opzichtig zijn en felgekleurd als andere bloembollen zijn, heeft Fritillaria Uva Vulpis een unieke schoonheid die u zeker zal bekoren. Fritallaria wordt in het wild met uitsterven bedreigd. Dat is zeker nog een reden om dit prachtige bolletje in uw tuin te planten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fritillaria Uva-Vulpis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Uva-Vulpis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Uva-Vulpis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Uva-Vulpis voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 236-K-41400
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand april   mei  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Keizerskroon
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Geel   Paars  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Fritillaria