Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Imperialis Rubra Maxima

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fritillaria

Fritillaria Imperialis Rubra Maxima is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Imperialis Rubra Maxima kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Imperialis Rubra Maxima kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Imperialis Rubra Maxima voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Keizerskroon behoort tot de Fritillaria familie. Het zijn unieke en opvallende bloembollen met bijzondere klokvormige bloemen. Keizerskroon Imperialis Rubra Maxima  heeft prachtige felrood gekleurde bloemen. Keizerskroon soorten combineren mooi met tulpen. Combineer ze met tulpen in dezelfde kleur (tulp Roodkapje of rode Apeldoorn), een combinatie van kleuren (Tulp Ballerina, Parrot en Crispa tulpen) of contrasterende kleuren (tulp Negrita of Blue Parrot). Tip: De Keizerskroon is ook een prachtige kuipplant!

Dit is de meest majestueuze bloem, die u in uw lentetuin kunt zetten. De sterke geur van de wortels zal ongedierte (mollen en woelmuizen) verjagen.
Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 231-F-97197
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Kleur Rood  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planttype Keizerskroon
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fritillaria