Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Meleagris Mix - Kievitsbloem

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Fritillaria
Uitverkocht
Fritillaria Meleagris, ook bekend in de volksmond als Kievitsbloem, is een zeer mooie en zeldzame bloembol die wij te weinig zien in onze tuinen. En dat is jammer, want een bloeiende Kievitsbloem is ontzettend mooi. Een bloembol dat zeker op de wish list  moet staan. In het wild wordt dit bloembolletje met uitsterven bedreigd. Dat is zeker nog een reden om haar te planten. Ze zal u niet teleurstellen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fritillaria Meleagris Mix - Kievitsbloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Meleagris Mix - Kievitsbloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Meleagris Mix - Kievitsbloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Meleagris Mix - Kievitsbloem voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 230-J-309820
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Bruinrood   Paars   Wit  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Keizerskroon
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Fritillaria