Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Michailovsky multiflora

€6,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Fritillaria

Fritillaria Michailovsky multiflora is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Michailovsky multiflora kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Michailovsky multiflora kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Michailovsky multiflora voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Fritillaria Michailovskyi multiflora is een schitterende en zeer rijk bloeiende kievitsbloem. Deze oogstrelende plant is inheems in Turkije en bloeit met bijzondere paars geel gekleurde bloemen. Een bijzondere tuinaanwinst!
Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 237-F-4388
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Keizerskroon
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Fritillaria