Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hyacinten bollen
Uitverkocht

Scilla Siberica - Sterhyacint (Grootverpakking)

€6,99

Normale prijs: €7,99

Je bespaart 13%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Scilla Siberica

Scilla Siberica - Sterhyacint (Grootverpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Scilla Siberica - Sterhyacint (Grootverpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Scilla Siberica - Sterhyacint (Grootverpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Scilla Siberica - Sterhyacint (Grootverpakking) voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Scilla, ook bekend als sterhyacint, is een voorjaarsbloeier, met prachtig felblauw gekleurde bloemen waar bijen en hommels dol op zijn. Scilla is ideaal geschikt om in de tuin te laten verwilderen, bijvoorbeeld, onder bomen. De helderblauwe knikkende en ster- tot klokvormige bloempjes worden op ieder bloemblaadje gemarkeerd door een donkerblauwe middennerf. 

 
Toon alle Hyacinten bollen
Specificaties
sku 632-K-240913
Levertijd 2D
Kleur Blauw  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april  
Planttype Hyacinthen Sterhyacinth
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Scilla Siberica