Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hyacinten bollen

Scilla Siberica Alba - Sterhyacint Wit

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Scilla Siberica

Scilla Siberica Alba - Sterhyacint Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Scilla Siberica Alba - Sterhyacint Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Scilla Siberica Alba - Sterhyacint Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Scilla Siberica Alba - Sterhyacint Wit voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Scilla, ook bekend als sterhyacint, is een voorjaarsbloeier, met prachtig witte bloemen waar bijen en hommels dol op zijn. Scilla is ideaal geschikt om in de tuin te laten verwilderen, bijvoorbeeld, onder bomen.
Toon alle Hyacinten bollen
Specificaties
sku 626-J-311780
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand februari   maart   april  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Scilla Siberica