Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
Uitverkocht

Gladiolen Pastel Mix

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Gladiolus
Uitverkocht
Deze grootbloemige Gladiolen mix is ongelofelijk prachtig en een echte aanwinst in de zomertuin. De Gladiolen in dit zeer populaire bloembollenpakket bloeien in verschillende suikerzoete kleuren en zorgen voor een prachtige aanblik de hele zomer door. De bloembollen zijn zeer voordelig geprijsd en altijd snel uitverkocht. Wees er dus snel bij!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gladiolen Pastel Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiolen Pastel Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiolen Pastel Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiolen Pastel Mix voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 4145-J-132620
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus  
Plantmaand april   mei   juni  
Planthoogte
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Gladiolen Gladiolen
Kleur Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Gladiolus