Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Vlindervriendelijk Pakket

€14,99

Normale prijs: €17,99

Je bespaart 17%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 38

Vlindervriendelijk Pakket is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vlindervriendelijk Pakket kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vlindervriendelijk Pakket kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vlindervriendelijk Pakket voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vele vlindersoorten en bijen worden met uitsterven bedreigd. Help ze een handje en koop onze vrolijke Vlinder Mix Pakket. Een prachtige combinatie van kleurrijke bloembollen, waar u zelf ook veel plezier aan heeft! Tip: Vlinders houden niet van tocht en wind. Om vlinders naar uw tuin te lokken, plant u de bloembollen op een beschutte plek in de tuin.
Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 635-F-97372
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planttype Gemengde collecties Sierui
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Gemengd  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 38