Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Tulp & Krokus Mix

€8,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Tulipa & Crocus
Uitverkocht
Dit bloembollenpakket is een onweerstaanbare combinatie van rode tulpen (tulp Showwinner) en paars bloeiende krokussen (Crocus vernus Remembrance ). Het zijn 35 prachtige bloembollen van A kwaliteit voor een zeer voordelige prijs. Tip: bloembollenpakketten zijn ook zeer mooi om cadeau te geven.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp & Krokus Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp & Krokus Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp & Krokus Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp & Krokus Mix voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 368-K-250450
Levertijd 2D
Kleur Gemengd   Paars   Rood  
Planthoogte 0 - 10 cm   10 - 40 cm  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Bloeimaand april   mei  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Krokus Tulpen Gemengde collecties
Plantmaand september   oktober   november   december  
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Tulipa & Crocus