Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Geurende Bloemen Pakket

€17,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 50

Geurende Bloemen Pakket is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Geurende Bloemen Pakket kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Geurende Bloemen Pakket kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Geurende Bloemen Pakket voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Creëer direct een heerlijk geurende bloementuin met dit geweldige Geurende Bloemen Pakket, compleet met 50 verschillende heerlijk geurende bloembollen soorten. Dit bloembollenpakket is zo geselecteerd dat alles prachtig, qua geur en kleur, combineert. En niet alleen dat, ze zijn ook uitstekende snijbloemen en bijen / vlinderplanten. Geur is een van de belangrijkste redenen voor mensen om een bepaalde plant of variëteit te selecteren. Dit pakket bevat alleen geurige bloemen en planten! Ook geweldig voor cadeau geven.
 
Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 637-F-97374
Levertijd 2D
Planttype Hyacinthen Krokus Blauwe Druifjes Tulpen mix Narcissen Krokus Hyacinthen
Kleur Bruinrood   Geel   Gemengd   Rood   Roze   Wit  
Produkt bloembollen Geschenken Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand april   mei   juni   juli  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 50