Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Bloembollen Tuin Mix 125

Nu met 20% korting

€19,99 €15,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Tulipa, Narcissus, Muscari, Allium, Anemone
Uitverkocht
Bloembollen Tuin Mix 125. Ons Gemengde Lentebollen pakket is speciaal geselecteerd, met een verzameling van 125 populaire voorjaarsbloeiende bloembollen waar je het hele lenteseizoen van kunt genieten. Vele bloeiende bollen geuren heerlijk en dit zijn ook mooie snijbloemen, zodat je er binnenshuis ook van kunt genieten. Deze fraaie tas bevat maar liefst meer dan 125 van de meest populaire voorjaarsbloeiende bloembollen. Zeer geschikt als relatiegeschenk / relatiegeschenken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bloembollen Tuin Mix 125 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloembollen Tuin Mix 125 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloembollen Tuin Mix 125 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloembollen Tuin Mix 125 voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 851-J-720060
Levertijd 2D
Kleur Blauw   Geel   Gemengd   Oranje   Paars   Roze   Wit  
Planttype Tulpen Narcissen Sierui Krokus Hyacinthen
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand februari   maart   april   mei  
Produkt bloembollen   Geschenken Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Tulipa, Narcissus, Muscari, Allium, Anemone