Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Dinnerplate Babylon

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis

Dahlia Dinnerplate Babylon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Dinnerplate Babylon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Dinnerplate Babylon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Dinnerplate Babylon voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze fantastische zomerbloeier komt oorspronkelijk uit Mexico. Ze bloeien vanaf juli en blijven bloemen produceren tot de vorst invalt. Ze worden ongeveer 110 cm hoog. PLANTEN: U plant ze in de periode vanaf april tot eind mei in uw tuin. Zet ze bij voorkeur in groepjes van ongeveer 3 stuks. De onderlinge plantafstand bedraagt ongeveer 45 cm en de plantdiepte is ongeveer 8 cm. Na het planten kunt u het beste de grond goed vochtig houden. Tot aan het planten de knollen droog en luchtig bewaren. Deze dahlia s zijn geteelde knollen.TIP: Door de hoofdknop te laten groeien en de zijknopjes weg te halen (het zogenaamde dieven) vormen zich schitterende grote bloemen. Deze zijn uitermate geschikt als snijbloem. Het snijden van de bloemen kan het beste vroeg in de ochtend of in de late namiddag gebeuren. Uitsluitend geheel ontwikkelde bloemen snijden.
Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1140-F-97504
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Dahlias
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis