Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Teesbrooke Audrey

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia

Dahlia Teesbrooke Audrey is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Teesbrooke Audrey kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Teesbrooke Audrey kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Teesbrooke Audrey voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dahlia Teesbrooke Audrey is een enkelbloemige dahlia met roze bloemen met een extra kraagje rond het gele  hart van de bloem. Deze rijkbloeiende zonliefhebber combineert mooi met vaste planten in de bloemborder en bloeit van juli tot oktober. Het is een echte blikvanger in de tuin. Groeihoogte circa 80 cm.
Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1420-F-97582
Levertijd 2D
Kleur Geel   Roze   Wit  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Dahlias Dahlia
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia