Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Pooh

€4,99
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia
Uitverkocht
Dahlia Pooh heeft opvallende roodgele bloemen in een opvallende halskraag . De bloemen zijn zeer geliefd en drukbezocht door bijen en vlinders. Pooh heeft een groeihoogte van ongeveer 75 cm en bloeit vanaf juli in de zomertuin. Een prachtige potplant. Halskraag dahlia s zijn bijen- en vlinder vriendelijk en dus een goede aanwinst in de tuin. Plant de knollen vanaf half mei op een zonnige plek in de tuin. De grond moet voedzaam, luchtig en waterdoorlatend zijn. Zorg dat de grond niet uitdroogt tijdens het groeiseizoen.
 
Dahlia s komen oorspronkelijk uit Mexico en zijn zeer geliefd in onze (boeren) tuinen. Ze leveren mooie snijbloemen. Verwijder uitgebloeide bloemen om een langdurige bloei te bevorderen. Dahlia s zijn niet winterhard. Rooi de knollen begin december en bewaar ze in een vorstvrije omgeving. Tip: plant ze in mooie potten om het terras te versieren.
 
Moestuin: wist je dat dahlia bloemen eetbaar zijn? Strooi de blaadjes over een salade voor een feestelijk effect.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Pooh is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Pooh kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Pooh kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Pooh voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1430-J-104270
Levertijd 7D
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Dahlias Dahlia
Kleur Geel   Rood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia