Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Pompon Geel

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis
Uitverkocht
Dahlia Pompon Geel. Dahlias zijn traditionele en geliefde tuinplanten. Dahlia Decoratief Optic Illusion is een bijzonder mooie dahlia. Dahlia Pompon Geel is ook zeer geschikt om in containers te planten om uw balkon of terras op te fleuren. Daarbij leveren ze ook prachtige snijbloemen!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Pompon Geel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Pompon Geel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Pompon Geel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Pompon Geel voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1280-F-97515
Levertijd 2D
Kleur Geel  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Dahlias
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis