Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Fantasy Mix A10

Nu met 76% korting

€24,99 €5,99

Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Dahlia hortensis
Levertijd 2D
Uitverkocht
Dahlia's zijn zeer geliefde, traditionele tuinplanten. Voeg kleur toe aan uw tuin deze zomer, met deze prachtige gemengde dahlia bloembollenpakket. Dahlia's zijn ook zeer geschikt om in containers te kweken om uw balkon of terras op te fleuren. Daarbij leveren ze prachtige snijbloemen!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Fantasy Mix A10 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Fantasy Mix A10 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Fantasy Mix A10 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Fantasy Mix A10 voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 010-S-00015
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Dahlia hortensis
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   oktober   november  
Kleur Gemengd  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers