Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Dinnerplate Kelvin Floodlight

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis
Uitverkocht

Met haar grote opmerkelijke helder citroengele bloemen, is het niet verwonderlijk dat Dahlia Dinnerplate Kelvin Floodlight zo populair is. Dahlia Dinnerplate Kelvin Floodlight is een fantastische borderplant en ook zeer geschikt om in potten en containers te kweken. Kelvin Floodlight is een sterke en snelgroeiende blikvanger in de tuin. 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Dinnerplate Kelvin Floodlight is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Dinnerplate Kelvin Floodlight kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Dinnerplate Kelvin Floodlight kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Dinnerplate Kelvin Floodlight voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1130-F-97517
Levertijd 2D
Produkt Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Planttype Sierui Sierui
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis