Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Decoratief Mystery Day

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis

Dahlia Decoratief Mystery Day is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Decoratief Mystery Day kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Decoratief Mystery Day kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Decoratief Mystery Day voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 1050-F-97527
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Kleur Rood   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Dahlias
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis