Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chionodoxa

Ipheion Uniflorum Wisley Blue - Voorjaarster

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Ipheion Uniflorum

Ipheion Uniflorum Wisley Blue - Voorjaarster is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ipheion Uniflorum Wisley Blue - Voorjaarster kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ipheion Uniflorum Wisley Blue - Voorjaarster kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ipheion Uniflorum Wisley Blue - Voorjaarster voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ipheion Uniflorum 'Wisley Blue' is een vrolijk bloeiend voorjaarsplantje die in de volksmond beter bekend staat als Oude Wijfjes of Voorjaarster. Deze voorjaarsbloeier betovert je met lieflijk bloeiende, stervormige, blauwe bloempjes, die zeer geschikt zijn als snijbloem. Dit sterke en onderhoudsvriendelijke plantje geeft kleur aan je tuin in het voorjaar. Bijen en vlinders zijn er dol op.
Toon alle Chionodoxa
Specificaties
sku 623-J-310250
Levertijd 2D
Bloeimaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Blauw  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Ipheion Uniflorum