Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chionodoxa
Uitverkocht

Ipheion Uniflorum Mix - Voorjaarster

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Ipheion Uniflorum
Uitverkocht
Ipheion Uniflorum is een vrolijk bloeiend voorjaarsplantje die in de volksmond beter bekend staat als Oude Wijfjes of Voorjaarster. Deze voorjaarsbloeier betovert je met lieflijk bloeiende, stervormige bloempjes, die zeer geschikt zijn als snijbloem. Dit sterke en onderhoudsvriendelijke plantje geeft kleur aan je tuin in het voorjaar. Bijen en vlinders zijn er dol op.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ipheion Uniflorum Mix - Voorjaarster is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ipheion Uniflorum Mix - Voorjaarster kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ipheion Uniflorum Mix - Voorjaarster kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ipheion Uniflorum Mix - Voorjaarster voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Chionodoxa
Specificaties
sku 624-F-97222
Levertijd 2D
Planttype Andere Lelies
Kleur Blauw   Gemengd   Roze   Wit  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand april   mei  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Ipheion Uniflorum