Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe Druifjes
Uitverkocht

Muscari Comosum Plumosum

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Muscari Comosum ( Leopoldia comosa)
Uitverkocht
Muscari Comosum Plumosum - Pluimhyacint. Bloeit van april tot mei met opvallende, violetkleurige, pluimvormige bloemen. Zeer bijzonder en opvallend. Bloeihoogte ongeveer 15-20 cm. Plant in het najaar voor een lentebloei.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Muscari Comosum Plumosum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Muscari Comosum Plumosum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Muscari Comosum Plumosum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Muscari Comosum Plumosum voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Blauwe Druifjes
Specificaties
sku 504-F-97223
Levertijd 2D
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Blauwe Druifjes
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Paars  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Muscari Comosum ( Leopoldia comosa)