Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe Druifjes

Muscari Armeniacum - Bio Flower Bulbs

€5,99 (Incl BTW €0,49)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Muscari armeniacum

Muscari Armeniacum - Bio Flower Bulbs is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Muscari Armeniacum - Bio Flower Bulbs kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Muscari Armeniacum - Bio Flower Bulbs kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Muscari Armeniacum - Bio Flower Bulbs voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Muscari Armeniacum is een sterk voorjaarsbolletje met een stralende blauwe kleur en een groeihoogte van circa 15 cm. De bollen zijn 100% biologisch geteeld. Een uitbundige bloeier met drie tot vijf bloemsteeltjes per bol. Ze verlangen een lichte standplaats. Uitstekend te combineren met bijna alle tulpen- en narcissensoorten. Muscari kan zowel in de border worden geplant als in potten op terras of balkon. Plant de bollen in het najaar, van september tot december, mits er geen vorst in de grond zit. Bolmaat 7/+.
Toon alle Blauwe Druifjes
Specificaties
sku 816-J-325670
Levertijd 4D
Produkt bloembollen Snijbloemen   Biologische-Ecologische bollen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Blauw  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Muscari armeniacum