Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe Druifjes
Uitverkocht

Blauwe Druifjes Botryoides Album - Muscari

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Muscari

Blauwe Druifjes Botryoides Album - Muscari is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Blauwe Druifjes Botryoides Album - Muscari kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Blauwe Druifjes Botryoides Album - Muscari kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Blauwe Druifjes Botryoides Album - Muscari voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Muscari Botryoides Album  is een bijzonder mooie witte druifhyacint. Het zijn ideale bloembolletjes om te laten verwilderen in de tuin. Deze prachtige onderhoudsvriendelijke bollen hebben weinig verzorging nodig om te gedijen. Muscari Botryoides zijn ook zeer mooie (bloem) border planten.
Toon alle Blauwe Druifjes
Specificaties
sku 502-F-97188
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Kleur Wit  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april   mei  
Planttype Blauwe Druifjes
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Muscari