Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe Druifjes
Uitverkocht

Blauwe Druifjes Armeniacum - Muscari (XL-verpakking)

€9,99

Normale prijs: €14,99

Je bespaart 33%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Muscari

Blauwe Druifjes Armeniacum - Muscari (XL-verpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Blauwe Druifjes Armeniacum - Muscari (XL-verpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Blauwe Druifjes Armeniacum - Muscari (XL-verpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Blauwe Druifjes Armeniacum - Muscari (XL-verpakking) voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Blauwe Druifjes Armeniacum bloembollen zijn zeer geschikt om in potten te kweken, binnen- of buiten. Ook aangeplant langs paden en aan de rand van uw bloemborder, komt zij mooi tot haar recht. Muscari Armeniacum heeft mooie trosvormige blauwe bloemen en is een geliefd bijenplantje. Ook zeer geschikt als snijbloem.
Toon alle Blauwe Druifjes
Specificaties
sku 010-S-111001
Levertijd 2D
Kleur Blauw  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Blauwe Druifjes
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Muscari