Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Begonia bollen

Begonia Switzerland - Begonia donkerbladig

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Begonia x tuberhybrida Multiflora Maxima

Begonia Switzerland - Begonia donkerbladig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Begonia Switzerland - Begonia donkerbladig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Begonia Switzerland - Begonia donkerbladig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Begonia Switzerland - Begonia donkerbladig voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze roodbloeiende en donkerbladige Begonia Switzerland is een prachtige terras- of potplant waar u de hele zomer plezier van heeft. De Begonia is een uitbundige bloeier, vooral in de zon, maar ook in de schaduw voelt zij zich goed. Goed water geven. Begonia s zijn gemakkelijk te verzorgen en de bloemen en het blad blijven lang mooi.
Toon alle Begonia bollen
Specificaties
sku 2270-S-21020
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle schaduw   half schaduw  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Mix
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Begonia x tuberhybrida Multiflora Maxima