Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Begonia bollen
Uitverkocht

Begonia Pendula Wit

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Begonia
Uitverkocht
Deze kleurrijke hangbegonia is een prachtige terras- of potplant. In een heerlijk beschutte tuin voelt deze exotische plant zich op haar best. Maar ook in de stadstuin, op het balkon of op de vensterbank brengen Begonia s kleur. De weelderige bloemen van de Begonia komen mooi tot hun recht omringd door zilverkleurige planten zoals salvia s en alyssum. Dit geeft een prachtig beeld. Ook wel hangbegonia of splitbloemige begonia genoemd, is uit kruisingen ontstaan.

U kunt de knollen vanaf februari voortrekken in turfmolm, bij 15-20° C en ongeveer 5 cm. diep (in verband met mogelijke nachtvorst niet voor 15 mei buiten zetten). Regelmatig water geven. De bloeitijd is de gehele zomer tot diep in de herfst. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze begonia is een geteelde knol. TIP: Deze begonia is zeer geschikt voor bloembakken en hanging baskets.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Begonia Pendula Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Begonia Pendula Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Begonia Pendula Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Begonia Pendula Wit voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Begonia bollen
Specificaties
sku 2300-S-97639
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Mix
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Begonia