Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Amaryllis bollen
Uitverkocht

Wax Amaryllis Frost Wit

€15,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Amaryllis

Wax Amaryllis Frost Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wax Amaryllis Frost Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wax Amaryllis Frost Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wax Amaryllis Frost Wit voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze rood bloeiende Amaryllisbol is voorzien van een prachtig jasje van was met sneeuw. Deze Amaryllis heeft geen water, potgrond of zelfs maar een pot nodig om te groeien en bloeien. De bol is aan de onderkant voorzien van een nauwelijks zichtbare ijzeren standaard, waarop hij tot bloei komt. Een ware blikvanger in uw kamer en natuurlijk heel leuk om cadeau te geven.

Verzorgingstips
Deze Amaryllisbol, voorzien van prachtig jasje  heeft geen water nodig om te groeien en bloeien. De bol is klaar om binnen 4 tot 6 weken binnenshuis tot bloei te komen. Plaats de Touch of Wax Amaryllis op een warme, lichte plaats (21?C) maar voorkom direct zonlicht. Draai de bol regelmatig om scheefgroei te voorkomen.

 
Toon alle Amaryllis bollen
Specificaties
sku TOUCHFROSTWHITE
Levertijd 4D
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   september   oktober   november   december  
Kleur Rood  
Produkt bloembollen Geschenken Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand januari   februari   maart   september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Amaryllis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Amaryllis