Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Amaryllis bollen

Hymenocallis Sulphur Queen - Ismene

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hymenocallis Festalis

Hymenocallis Sulphur Queen - Ismene is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hymenocallis Sulphur Queen - Ismene kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hymenocallis Sulphur Queen - Ismene kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hymenocallis Sulphur Queen - Ismene voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hymenocallis festalis 'Sulphur Queen' is een exotische, tropische plant en behoort tot de zomerbloembollen. Hymenocallis bloeit van juni tot augustus. De bloemen zijn zeer elegant en heerlijk geurend. Het is een neef van de Amaryllis. Zomerbollen kunnen na april geplant worden in potten of als kuipplant gehouden worden, de knollen kunt u tijdens de winter op een vorstvrije plek laten overwinteren in vochtige (niet natte) tuinaarde.
Toon alle Amaryllis bollen
Specificaties
sku 6164-J-113350
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planthoogte
Bloeimaand juni   juli  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Geel  
Planttype Amaryllis Hymenocallis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hymenocallis Festalis