Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Produkt
Produkt
  • Produkt
  • Toon meer
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Kattenbestrijding

Eenvoudig Kattenbestrijding kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Kattenbestrijding bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 1 van 1 Producten
Tonen 1 van 1 Producten

Kattenschrik 200 gr - Ecostyle

Aantal per verpakking 1
€9,99 (Incl BTW €1,73)

Kattenbestrijding in de tuin

Vieze katten verjagen uit uw tuin? Vindt u het ook zo vervelend wanneer katten in uw tuin poepen en plassen? Het is vies en het lijkt alsof de buurtkatten uw tuin hebben uitgekozen om als openbare kattenbak te gebruiken. Kattenbestrijding is daarom onmisbaar, want een tuin vol met kattenpoep is niet alleen vies maar ook erg onhygiënisch, zeker als u kinderen heeft die graag in tuinaarde willen wroeten. Er zijn natuurlijke manieren voor kattenbestrijding, maar deze natuurlijke manieren van kattenbestrijding zijn niet altijd effectief.

Katten verjagen - weg met die poep.

Bent u op zoek naar een effectieve kattenbestrijding? U kunt bij Tuincentrum Koeman terecht voor effectieve kattenbestrijdingsmiddelen. De kattenbestrijdingsmiddelen die wij verkopen zijn zeer effectief en ecologisch. De kattenbestrijdingsmiddelen in ons assortiment zijn niet schadelijk voor de kat of de natuur. Onze kattenbestrijdingsmiddelen bevatten plantaardige stoffen, de werkzame stof is een geurstof die katten zeer onaangenaam vinden. Dit zorgt er voor dat de katten liever niet in uw tuin blijven hangen om hun behoefte te doen. Wilt u kattenbestrijding in de tuin toepassen? Bestel hier dan je kattenbestrijdingsmiddel.