Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding
Uitverkocht

Nema T-Bag Kraussei tegen rupsen en larven - Luxan

€24,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Inapplicable

Nema T-Bag Kraussei tegen rupsen en larven - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Nema T-Bag Kraussei tegen rupsen en larven - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Nema T-Bag Kraussei tegen rupsen en larven - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Nema T-Bag Kraussei tegen rupsen en larven - Luxan voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Nema-T-Bag Kraussei is een mengeling van aaltjes ter bestrijding van taxuskevers, varenrouwmuggen en rupsen, zoals die van de buxusmot. De aaltjes dringen de insectenlarven binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de larven van de taxuskevers e.d. en gaan op zoek naar nieuwe insectenlarven, net zo lang tot er geen larven meer in de bodem aanwezig zijn en de plaag verdwenen is. Voor de behandeling van rupsen is het nodig de rupsen ook echt te raken. Een herbehandeling is nodig wanneer er nieuwe rupsen uit de eitjes komen. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin.
 
  • Inhoud: 2 x 1 T-Bag / 7.5m² (totaal 15m²)
  • Eco keuze
  • Voor sier en moestuin
  • Geen koeling nodig

Te gebruiken in combinatie met de Nema-T-Pot.
Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126220
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Inapplicable