Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Amaryllis bollen
Uitverkocht

Wax Amaryllis Sneeuw Zilver

€0,00

Normale prijs: €14,99

Je bespaart 100%

Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Amaryllis

Wax Amaryllis Sneeuw Zilver is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wax Amaryllis Sneeuw Zilver kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wax Amaryllis Sneeuw Zilver kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wax Amaryllis Sneeuw Zilver voor slechts € 0,00 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku TOUCHSNOWSILVER
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Amaryllis