Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Geschenken
Uitverkocht

Vuurstarter grote bundel,100% natuurlijk

€13,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Vuurstarter grote bundel,100% natuurlijk is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vuurstarter grote bundel,100% natuurlijk kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vuurstarter grote bundel,100% natuurlijk kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vuurstarter grote bundel,100% natuurlijk voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zeer harsrijk natuurlijk brandhout, dat direct brandt als u er een lucifer bij houdt. Werd door de Inca's al gebruikt als aanmaakhoutjes. Gebruik er steeds één of twee, leg er wat kleinhout omheen en bovenop, en binnen de kortste keren heeft u een lekker warm vuurtje, zonder gedoe met kranten of geïmpregneerde aardolieproducten. Niet geïmpregneerd, maar 100% natuurlijk hout.

 

Productinformatie:

* Doorsnede bundel: ca. 15 cm

* Lengte houtjes: 20 cm

* Gebruiken voor: ca. 100 x

 

Toon alle Geschenken
Specificaties
sku LX-32016
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken
Aantal per verpakking 1