Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kweek accessoires

Tuinkers Gewone 500g Lepidium sativum (Grootverpakking)

€19,99
Levertijd 4D
Latijnse naam Lepidium sativum

Tuinkers Gewone 500g Lepidium sativum (Grootverpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuinkers Gewone 500g Lepidium sativum (Grootverpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuinkers Gewone 500g Lepidium sativum (Grootverpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuinkers Gewone 500g Lepidium sativum (Grootverpakking) voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Nu ook als grootverpakking verkrijgbaar. Tuinkers zaden (Lepidium sativum), het sierlijk groen, is een bijzonder kruid. Bij tuinkers kunnen de blaadjes en stengeltjes rauw gegeten worden. Het is een van de kruiden die niet alleen in je tuin groeien, maar die je ook nog eens kunt eten. De plant wordt circa 40 cm groot en is lid van de kruisbloemenfamilie. Gezien de sterke smaak, is het niet vreemd dat de plant familie is van mosterd. Het gehele jaar binnenshuis bij voldoende licht en temperatuur. Vanaf maart tot half oktober in de vollegrond.
  • Een snelkiemend gewasje
  • Heeft een lekker fris-pittige smaak
  • Erg leuk voor kinderen om te zaaien
Toon alle Kweek accessoires
Specificaties
sku XX-881537
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin zaden (Ook)-Voor in huis
Planthoogte 0 - 10 cm   10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Groentenzaden
Latijnse naam Lepidium sativum