Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Onkruidsteker

Carbon Steel Japans Onkruidmes - Burgon en Ball

€29,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Handschoffel om onkruid te wieden.
Productinformatie:
Materiaal: koolstofstaal
" FCS Hardhout
" Breedte hoofd: 12 cm
" Hoogte hoofd: 3 cm
" Totale lengte: 31 cm
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Carbon Steel Japans Onkruidmes - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Carbon Steel Japans Onkruidmes - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Carbon Steel Japans Onkruidmes - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Carbon Steel Japans Onkruidmes - Burgon en Ball voor slechts € 29,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Onkruidsteker
Specificaties
sku LX-54024
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1