Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Manden

Oogstmand

€51,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Gemaakt van een hoge kwaliteit metaal en door zijn stevige constructie en twee sterke handvatten, is deze aardappeloogstmand een must-have voor iedere tuinier! U kunt de mand uiteraard ook gebruiken voor andere doeleinden. Geschikt voor o.a. het verzamelen van aardappelen, appels, pruimen, bladeren of onkruid, maar ook voor sprokkel/haardhout. De aarde kan tussen de spijlen doorvallen en zal zodoende geen extra gewicht creëren.

Productinformatie:
* Lengte: 45 cm
* Diameter: 42 cm
* Hoogte: 45 cm
* Gewicht: 1.9 kg
* Materiaal: gegalvaniseerd metaal

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Oogstmand is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Oogstmand kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Oogstmand kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Oogstmand voor slechts € 51,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Manden
Specificaties
sku LX-41286
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable